Humla

Humla

Humla

Søndagsskolen i Nordre misjonskirke heter Humla. Egentlig har humler for stor kropp og for små vinger til å kunne fly, men de flyr allikevel! Gud har skapt de sånn, og humlene på søndagsskolen er også Guds under! Humlene flyr rundt og skaper liv, summer og har fellesskap i bol – slik er det på søndagsskolen også!

 

Vi har samlinger de fleste søndagene det er formiddagsmøter i kirka. De søndagene det ikke er Humla, prøver vi å ha noen voksne som finner frem tegnesaker, setter på film el. Disse gangene kaller vi for ”Lek”.

 

Når det er Humla er vi først med på gudstjenesen med resten av menigheten. Før vi går ned, åpner vi skattkista vår fremme på podiet. Oppi den ligger det noe som passer til temaet på samlingen. Etter en sang går vi ned til vår egen samling.

 

Etter samling har vi ulike aktiviteter. Noen ganger lager vi ting, tegner, perler eller lager kort. Vi har bordtennis, forballspill og lufthockey. Det er puter som vi kan bygge og ”herje” med, og leker for de minste barna. Noen ganger organiserer de største noen selskapsleker. Det er kjekt å bli kjent med hverandre på den måten. Ofte har vi ”bitetid”. Da koser vi oss med kjeks, boller, frukt eller lignende.

 

Opplegget på søndagsskolen har aldersgruppen 4-9 år som hovedmålgruppe. Men vi er glad for å ha både yngre og eldre er med. De minste har med foreldre. De som er 10 år og eldre utfordres til å være hjelpeledere. De hjelper med registrering, har skattekista oppe på møtet, viser bevegelser på sanger, lager til ”bite-tid”, hjelper til med aktiviteter med mer.

 

Velkommen på Humla, store og små!